Želite li otputovati na Linuxovu konferenciju u San Diego ili Barcelonu?

Ukoliko želite otputovati na LinuxCon u Sjedinjene Američke Države ili Španjolsku, a pri tome imate nešto dara za ilustracije i grafički dizajn, sada imate priliku. Linux Foundation je raspisao natječaj za kreiranje motiva za T-shirt majicu s tematikom "Inspired by Linux", na kojem mogu sudjelovati svi koji to mogu i žele. Prošle je godine održan sličan natječaj, a tema je bila 20 godina Linuxa.

Nismo našli nikakva ograničenja za sudionike izvan SAD-a, niti su potrebna ikakva prethodna iskustva. Sve što je potrebno je nacrtati nešto u skladu s predloženom temom u rasterskom formatu 640x480 piksela, veličine do 1 MB i poslati do 8. lipnja 2012. godine. Rok je kratak, pa požurite. Adresa s više informacija i obrascem za prijavu je:

https://www.linux.com/community/contests-and-polls/contests/tshirt-design-contest-2012

Birat će se dvije najbolje ilustracije. Prva će biti nagrađena s 2000 američkih dolara, a druga s 1000 dolara. Ovaj se iznos mora potrošiti na put i kotizaciju za konferenciju LinuxCon koja će se održati u San Diegu od 26. do 29. kolovoza, ili na konferenciju u Barceloni koja će se održati od 5. do 7. studenog 2012. godine.

Nagrađena ilustracija od prošle godine je u zaglavlju članka, možda vas inspirira za ovogodišnji natječaj. Smislite nešto i pošaljite, želimo vam mnogo sreće!

Vijesti: 
Kategorije: 
Vote: 
0
No votes yet