Sys.Trek 2012

Nagradna igra na sys.tracku ovogodišnjeg CUC-a

Ove godine na CARNetovoj korisničkoj konferenciji u Rijeci polaznici sys.tracka imali su priliku susresti se s neobičnim izazovom. S privjeska za ključeve, prateći QR poveznicu, mogli su doći do stranice http://sys.carnet.hr. Na toj stranici pronašli bi dva nova QR koda koji prekrivaju cijeli zaslon. Skeniranjem svakog od ta dva koda preusmjeravani su na isti poslužitelj, na stranicu koja ponovo sadrži samo dva QR koda. I tako u krug sa svakim novim skeniranjem.

Vijesti: 
Kategorije: 
Sys.Trek: 

Sys.track 2012: Pregled sadržaja

Za kolege koji nisu imali priliku prisustvovati ovogodišnjoj CARNetovoj korisničkoj konferenciji, za one koji nisu dospjeli na sva predavanja, ali i za one koji žele malo obnoviti gradivo, pripremili smo pregled zbivanja na sys.tracku s linkovima na sadržaje koji su dostupni na CARNetovom webu.

Sys.Trek: 

CUC 2012: Najbolji systrack do sada!

Prije dvije godine mi sistemci smo konačno dočekali poseban program za nas na konferenciji CUC, nazvan Systrack. S posebnim zadovoljstvom možemo napisati da smo dočekali i treći CUC na kojem smo imali prilike sudjelovati na Systrack predavanjima i radionicama.

Vijesti: 
Sys.Trek: 

CUC 2012 - SysTrack

Na konferenciji CUC 2012 CARNet je za sistemske inženjere pripremio zaseban niz predavanja i radionica pod nazivom SysTrack. Cjelovit program konferencije objavljen je na službenim stranicama, a ovdje ćemo vas upoznati s rasporedom predavanja i radionica SysTracka.

Vijesti: 
Sys.Trek: 
Pretplati se na Sys.Trek 2012