NSND Osijek 2013 - "THE BIRTH"

NSND Osijek 2013 - "THE BIRTH" prvi, ali već jubilarni, NištaSeNećeDogoditi [1] u Osijeku. Što će se događati? Ako želite znati što se (ne)događa morate biti u osječkom HackLabu #labOS [2].

Ukratko o NSND-u:

NistaSeNeceDogoditi je program koji okuplja hackere i geekove svih profila s prostora ex-Yu, ali i šire. Kao što ime kaže to nije formalna konferencija i samo o ljudima koji dođu ovisi hoće li se nešto dogoditi ili ne.

Osmišljavanje programa nije problem, čak suprotno, bude često i premalo vremena za sva predavanja koja se dogovaraju na licu mjesta. Dobroćudni diktator pod čijom palicom se uglavnom odvijaju ove neformalne konferencije (unconference) je Marcell Mars [3].

Ukoliko želite vidjeti i doživjeti pomalo opasnu koncentraciju količine geekdoma na malom prostoru onda je NSND pravo mjesto za vas. Za one koji putuju prijave za NSND se vrše putem mailing liste [4] radi organizacijskih potreba. Javite ako vam je smještaj problematičan i probati ćemo naći couch za vas.

Podaci za zadnji ovogodišnji NSND:
Datum: 16-17.02.2013. (subota i nedjelja)
Mjesto: Osijek, HackLab #labOS [2]
Smještaj: snađi se druže, no imamo par coucha za smještaj
Klopa: u blizini su hrpe restorana i pizzerija za razne ukuse, ukusna i povoljna, veganima se može organizirati catering.
Putni troškovi: snađi se druže

[1] http://www.nsnd.org/
[2] http://www.openstreetmap.org/?mlat=45.561149&mlon=18.69467&zoom=16
[3] http://ki.ber.kom.uni.st
[4] https://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi

Vijesti: 
Vote: 
4.333335
Vaša ocjena: Nema Average: 4.3 (3 votes)