InfoSecWeek u Zagrebu

SigurnostU hotelu Westin u Zagrebu od 14. do 18. svibnja 2007. održava se Međunarodni tjedan informacijske sigurnosti pod nazivom InfoSecWeek. Ovaj događaj koji organizira tvrtka S&T Hrvatska uključuje konferenciju, niz radionica, okrugli stol te izložbu na temu informacijske sigurnosti.

Najavljeno je sudjelovanje svjetskih stručnjaka s područja informatičke sigurnosti kao što su John Sherwood, Jorge Sebastiao, Vince Gallo, dr. Richard B. Neeley, Tomislav Vazdar i drugi.

Konferencijski program raščlanjen je na četiri glavne teme: sukladnost s regulativom, sustavi velike dostupnosti, upravljanje sigurnošću i sigurnost mreže. Održat će se predavanja na temu Basel II, SOX, arhitektura temeljena na uslugama, virtualizacija servera, pohranjivanje informacija, upravljanje rizicima te planiranje kontinuiteta poslovanja. Pored toga predviđene su rasprave o temama kao što su sigurnost mrežne eksternalizacije, postupci sanacije u slučaju nezgoda velikih razmjera, forenzika i protuvirusna zaštita. Za kraj je predviđen okrugli stol na kojem će se održati zaključna rasprava o sve četiri glavne teme.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama konferencije.

Vijesti: 
Vote: 
0
No votes yet