Ne idite u Irsku, dođite na sys.trek!

Dragi sistemci,

CARNet već sedamnaestu godinu organizira korisničku konferenciju CUC. Ove godine ona će se održati u Dubrovniku, u razdoblju od 18. do 20. studenog. Od 2010. godine tu je i poseban program pod imenom sys.trek namijenjen prvenstveno djelatnicima visokoškolskih ustanova koji su zaposleni u informatičkim službama, a posebno CARNet sistem-inženjerima.

 

Glavna odlika predavanja i radionica unutar ovog zasebnog programa je naglasak na probleme kod uvođenja novih tehnologija i usluga, ali i informatičke probleme koji se često pojavljuju u ustanovama članicama. Ujedno, tijekom cijelog trajanja ovog programa, potičemo što jaču i konstruktivniju komunikaciju između sudionika s ciljem razmjene znanja i iskustava u rješavanju svakodnevnih, ali i dugoročnih izazova koje donosi rad na ustanovama.

 

 

Kao sistemac Vaše ustanove, i ove godine imate pravo na posebni popust od 50% na konferencijsku kotizaciju, te Vas pozivamo da nam se pridružite. Sam sys.trek uključuje trodnevna predavanja i radionice koje pokrivaju sve, od sigurnosti, preko nadogradnji, novih CARNetovih usluga i tehnologija, pa do nagradne igre i predkonferencijskog opuštanja uz domjenak dobrodošlice. Više informacija o sys.treku možete naći u priloženoj brošuri.

Također molimo da nam se javite ukoliko trebate pozivnicu za CUC/SYS.TREK 2015 koju šaljemo na adresu uprave Vaše ustanove.

S poštovanjem,

--  Tim sys.trek

PrilogVeličina
PDF icon systrek_brosura.pdf654.58 KB
Vijesti: 
Sys.Trek: 
Vote: 
0
No votes yet